Ons doel
We willen dat je enthousiast bent over jouw aankoop (niet alleen tevreden bent) en we doen er alles aan om dit resultaat te bereiken. Het is echter mogelijk dat jouw ervaring niet is waar we op hopen en daarom willen we duidelijk maken hoe we daarmee omgaan.

In het vreemde geval dat een Cato Deco-product beschadigd aankomt, zullen we uiteraard jouw volledige aankoopkosten terugbetalen. Maak alsjeblieft duidelijke foto’s die de schade aantonen terwijl de boom is uitgepakt.

We kunnen teruggebrachte bomen die op welke manier dan ook zijn veranderd of aangepast niet accepteren.

In het geval dat je van gedachten verandert over jouw kattenboom (op maat) of het gewoon niet mooi vindt, kunnen we alleen onbeschadigde, opnieuw te verkopen kattenbomen accepteren voor terugbetaling. Ze moeten op eigen kosten worden teruggestuurd en verzekerd tot de volledige verkoopwaarde.

Neem contact met ons op of stuur een e-mail naar info@catodeco.nl om een ​​teruggave te starten.

Online
Wij behandelen jouw financiële en persoonlijke gegevens met zorg en gebruiken ze alleen om onze transactie te vergemakkelijken en om fraude te voorkomen. We slaan jouw financiële gegevens niet op en we behandelen jouw persoonlijke gegevens als privé. We geven deze niet door aan derden, behalve om de transactie te voltooien, bijvoorbeeld door het bezorgadres aan koeriers te verstrekken.

Tracking
We gebruiken geen trackers van derden om jouw winkelgewoonten te lekken of om ze te verkopen. We gebruiken onze eigen op cookies gebaseerde services om jow ervaring te verbeteren of om de site te gebruiken en om jouw internetverbinding te identificeren als bescherming tegen fraude. We houden ook toezicht op jouw gebruik van de site om de door ons aangeboden service te verbeteren en om op gepaste wijze op verzoeken te reageren.

Aanbetaling
Bij het geven van de opdracht ben jij – als opdrachtgever – verplicht een aanbetaling van 50% te doen, zodat de benodigde materialen aangeschaft kunnen worden. Na voltooiing van de opdracht, dient de opdrachtgever het resterende bedrag contant bij oplevering te betalen aan M.M. Jonker | Cato Deco. Alle betalingen, ook die in termijnen, dienen tijdig overgemaakt te worden na indiening van de nota, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen. M.M. Jonker | Cato Deco is gerechtigd indien de betaling van het verschuldigde niet binnen de gestelde termijn door hem is ontvangen, aan de opdrachtgever een rente ad. 1,25% per maand te berekenen, gerekend vanaf de dag van verzending van de facturen.

Standaard items retourneren
Je kunt een bestelling annuleren voor een volledige terugbetaling tot het moment waarop we jou op de hoogte brengen of jouw bestelling verzenden. Nadat je de bestelling hebt ontvangen, kun je deze aan ons retourneren, op eigen kosten, ongeopend, in perfecte staat en op een verzekerde en veilige manier. We betalen je de initiële volledige aankoopkosten terug.

Bestel tijdschema’s
Alle bestellingen worden binnen vijf werkdagen schriftelijk of telefonisch behandeld. Na bevestiging door middel van de aanbetaling (50% totale bedrag), wordt de vervaardiging van jouw krabpaal (op maat) gestart. Alle Cato Deco krabpalen (op maat) kunnen worden geleverd binnen nul tot vier weken tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Onze garanties
Geavanceerde Cato Deco kattenbomen worden geleverd met een garantie van 5 jaar exclusief sisal. Als het gekochte product niet langer werkt binnen de garantieperiode, zullen we het vervangen. Het moet volgens ontwerp zijn gebruikt zoals het bedoeld was en had redelijke zorg en onderhoud.

Het cosmetische uiterlijk van het product kan verslechteren tijdens de normale levensduur van het product als gevolg van de heersende omstandigheden en het gebruik. Dit valt niet onder de garantie.